Bent u op zoek naar een fotoalbum van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs? Zoek dan niet langer, Vidoto producties maakt dit voor u.

U kunt bij ons terecht voor luxe fotoalbums, premium albumsof hardcover fotoalbums. Onze fotoalbums zijn van hoge kwaliteit en hebben een luxe uitstraling met een prachtige kleurweergave.

 

Luxe Albums zijn digitale albums met een unieke lay-flat systeem! De pagina's sluiten in de rug goed en zonder enige onderbreking op elkaar aan. Hierdoor ontstaan de mooiste panoramafoto's. De foto's worden gedrukt op hoogwaardig 350 grams briljant wit papier en voorzien van een polycarbonaat afwerking.

 

Premium Albums zijn mooie vlakliggende digitale albums en beschikken over naadloos doorlopende foto’s over beide pagina’s.

De Premium albums zijn standaard afgewerkt met een speciale structuur tegen vieze (vette) vingers. Echter, ook een hoogglanzende en een matte (lustre) afwerking zijn leverbaar.

 

Bij bovenstaande albums zijn diverse mogelijkheden denk aan: foto op cover, gekleurde stiknaad of tekst op cover.

 

De hardcoverboeken lay-flat 2.0 is een hardcoverboek met naadloos aansluitende pagina's, op echt fotopapier en leverbaar in glans en mat.


Wanneer wij uw album hebben opgemaakt krijgt u van ons altijd een voorbeeld in pdf. Pas als u goedkeuring heeft gegeven gaan wij het album definitief maken.

 

Bekijk hier onze folder en laat u verrassen.

 

Wilt u liever een digitaal fotoboek?
Ook dat is mogelijk. Uw foto's op een leuke manier gemonteerd met muziek van uw keuze. Dit digilate fotoboek zullen wij als mp4 bestand bij u aanleveren.

 

Maak vrijblijvend een afspraak met ons.

 

                                       digitaal fotoalbum